Vita kvasten
 Tarotlinje & Butik 

Vita.

Serafias Orakelkort - LIVETS ORAKEL


Serafia släppte sina första orakelkort våren 2019. De är skapade i syftet att innehålla tydliga kort med text som svarar korrekt på det man frågat om. Närmare 20 års erfarenhet av att läsa tarot åt kunder skapade tankar om att göra en egen på svenska som passar både nybörjare och erfarna medium och vägledare. Kort för livets alla frågor och svar. Du finner dem under fliken nätbutik. Vill du vara återförsäljare av Serafias produkter via din butik eller nätbutik kontaktar du Cattis Johansson på mail [email protected]


Det bor en synsk i oss alla, det handlar mer om att finna nyckeln till sitt egna unika sätt att se i tid och rum. Vissa har det medfött och andra får smörja låset lite om det rostat // Serafia 

Om Serafia 

Författare, konstnär, medium och healer...och man kanske borde säga häxa men energiarbetare är nog ett modernare ord. Serafia är en tusenkonstnär och kreativiteten är ständigt närvarande i allt hon gör. På bilden ser ni hennes bok om energiarbete, ett modernare ord för magi. Magi är egentligen olika tillvägagångssätt för att styra energi i olika syften och ändamål. Ungefär som healing av energin i koppen men att man fokuserar mer på energin i händelser. Boken Serafias Magi finner du i nätbutiken. 


Serafia föddes 1973 i Göteborg en snöig novemberdag. Uppväxt vid havet och kring de vindpiskade skogarna längst kusten. I dagsläget mamma till 3 barn och bonusmamma till ytterligare 3 barn samt ägare av två hästar och en kameleont. En vanlig jordnära kvinna med familjeliv och vardagsliv... om man inte frågar om vad hon har för yrke...då brukar de flesta stanna upp och fråga - vad sa du ?


Serafia har gåvor sedan liten och har ägnat många år på att förstå, utveckla och förstärka dessa. Att vara synskt medium och energiarbetare som heltidsyrke är det enda arbete som Serafia kan tänka sig, det har blivit en livsstil och en passion. Hennes poesi och kanaliserade dikter får beskriva Serafia och hennes andra värld ytterligare. För detta är en kvinna som står med ett ben i båda världar, både våran och andarnas.


Så innerlig i min önskan av vad lovorden skall förvisa. Vad de driver på flykt och för evigt bevisar. Så oerhörd i alltet vilket inom jag kretsar, skall det någonsin betvivlas i det vi behärskar. Ska huruvida en spegling av människan få tala, allena som det enda vi kan förklara. Nej låt dess sanna natur få ropa, att vi är oändliga allihopa! De krafter vi styr om vi bara vet hur, är den gåta kring livet vibrerar. Så sa dom alla, dem som lever och kallar i dalarna och bäckarna vid vägarna och på sträckorna från här till nu.

//Serafia


Om man skall göra en lista på hennes kunskaper och tekniker inom medialitet, energiarbete och healing så blir den tämligen lång och i huvudsak brinner hon för att hjälpa andra med medial vägledning och energiarbete, att lära ut hur man styr energi, och att dela med sig av sina upplevelser och kunskaper i olika forum som tidningar, på Facebook och på hennes Youtubekanaler.


Så här berättar Serafia om arbetet som synsk och i tjänst via telefon:

Jag har många års erfarenhet av medial vägledning, och av att göra arbetet via telefon, Jag ser dig och din energi på distans och det fungerar precis lika kraftfullt som om du skulle träffat mig personligen. Tystnadsplikt är en självklarhet och jag arbetar enligt etiska rådets riktlinjer. Vi startar samtalet med att du talar om för mig vad det är du vill ha hjälp med eller vad du vill att jag skall se åt dig. Resten av samtalet flyter på av sig självt och du frågar följdfrågor eller bara hänger med i flödet, det väljer du själv och det blir naturligt under samtalets gång. Ett samtal med mig vägleder och lyfter upp dig för att ge dig nya krafter och inspiration inför framtiden.


Jag kan se dåtid, nutid, framtid. Jag ser kärlek, känslor, relationer, arbete, ekonomi, bostad och en massa annat. Jag läser av personligheten hos människor och djur. När det gäller vägledning/tarot har jag valt att inte se hur och när man lämnar jordelivet så du behöver inte vara orolig att något obehagligt dyker upp i vår läsning. Jag tar ansvar för hur jag förmedlar budskap överlag så att det blir en helande upplevelse fylld av framtidstro. Jag arbetar med högsta ljuset och änglarna och guider när jag tar in energier och du kommer att få svar på allt det som du undrar över men även nytt ljus över de skuggor som skymde din sikt, att hjälpa dig uppnå dina viktigaste drömmar eller förhoppningar är det som kan liknas vid att finna sitt livssyfte. Många av dina önskningar eller drömmar är din själ som försöker visa dig vad som är din lycksalighet, din högsta vibration och det som du kan åstadkomma med din egna kraft. Serafias Orakelkort - FÖRNIMMELSER av Anden Signe


Förnimmelser är nummer 2 i serien av orakelkort som släpps november 2019. Dessa kort fungerar som allmänna budskap för dagen, men har även en funktion vid medial vägledning. Anden Signe är en av Serafias personliga guider och tillsammans har de skapat orakelkorten som är förnimmelser från en mycket varm och klok kvinna på andra sidan. (Fler bilder kommer när de är till salu )

Här ser ni delar ur när Serafia var med i tidningen Nära

Serafia har medverkat i Tidningen Nära i ett 4 sidigt reportage om bland annat sin lära att styra energi via hennes lära om magi och hennes förmåga att styra energin i elektronik samt hennes tavlor med änglar och kristaller.