Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Serafias Vita Kvasten

Om Serafia

Författare, konstnär, medium och healer...och man kanske borde säga häxa men energiarbetare är nog ett modernare ord. Serafia är en tusenkonstnär och kreativiteten är ständigt närvarande i allt hon gör. På bilden ser ni hennes bok om energiarbete, ett modernare ord för magi. Magi är egentligen olika tillvägagångssätt för att styra energi i olika syften och ändamål. Ungefär som healing av energin i koppen men att man fokuserar mer på energin i händelser. Boken Serafias Magi finner du i nätbutiken.


Serafia föddes 1973 i Göteborg en snöig novemberdag. Uppväxt vid havet och kring de vindpiskade skogarna längst kusten. I dagsläget mamma till 3 barn och bonusmamma till ytterligare 3 barn samt ägare av två hästar och en kameleont. En vanlig jordnära kvinna med familjeliv och vardagsliv... om man inte frågar om vad hon har för yrke...då brukar de flesta stanna upp och fråga - vad sa du ?


Serafia har gåvor sedan liten och har ägnat många år på att förstå, utveckla och förstärka dessa. Att vara synskt medium och energiarbetare som heltidsyrke är det enda arbete som Serafia kan tänka sig, det har blivit en livsstil och en passion. Hennes poesi och kanaliserade dikter får beskriva Serafia och hennes andra värld ytterligare. För detta är en kvinna som står med ett ben i båda världar, både våran och andarnas.

Så innerlig i min önskan av vad lovorden skall förvisa. Vad de driver på flykt och för evigt bevisar. Så oerhörd i alltet vilket inom jag kretsar, skall det någonsin betvivlas i det vi behärskar. Ska huruvida en spegling av människan få tala, allena som det enda vi kan förklara. Nej låt dess sanna natur få ropa, att vi är oändliga allihopa! De krafter vi styr om vi bara vet hur, är den gåta kring livet vibrerar. Så sa dom alla, dem som lever och kallar i dalarna och bäckarna vid vägarna och på sträckorna från här till nu.

//Serafia


Om man skall göra en lista på hennes kunskaper och tekniker inom medialitet, energiarbete och healing så blir den tämligen lång och i huvudsak brinner hon för att hjälpa andra med medial vägledning och energiarbete, att lära ut hur man ser dåtid, nutid, framtid. Hur man styr energi är ytterligare en passion, och att dela med sig av sina upplevelser och kunskaper i olika forum som tidningar, på Facebook och på hennes Youtubekanal

Serafia var med i YLE radio och förutspådde Finlands framtid om 10 år !

Varför är det så svårt att förutsäga framtiden? Vilka ödesfrågor måste vi bemästra i jakten på en lycklig eller ens uthärdlig framtid? Och har vi verkligen verktyg att välja rätt framtid? Författaren Hannele Mikaela Taivassalo, politikern Stefan Wallin, framtidsforskaren Karim Jebari och spådamen Serafia Andersson förutspår hur Finlands framtid kommer att se ut om tio år. Redaktör: Petter Lindberg. 7 december 2018


På bilden Serafia Andersson och redaktören Petter Lindberg

Serafia i tidningen Nära , nr 8 /2016

Serafia har medverkat i Tidningen Nära i ett 4 sidigt reportage om bland annat sin lära att styra energi via hennes lära om magi och hennes förmåga att styra energin i elektronik samt hennes tavlor med änglar och kristaller.

Första sidan pryds av Serafia i ett porträtt och intervju om andlighet, orakelkort och om att vara häxa. 

- Alingsås har en alldeles egen häxa !

Alingsåskuriren 16/9 2020

Serafia intervjuas i tidning 2015. Ett reportage om när hon renar bilar från energierna av tidigare ägare, tar bort energispår av stressad rusningstrafik etc.


-Det här fungerar bra mycket bättre än en wunderbaum!

// Serafia 

Serafias Orakelkort - LIVETS ORAKEL


Serafia släppte sina första orakelkort våren 2019. De är skapade i syftet att innehålla tydliga kort med text som svarar korrekt på det man frågat om. Närmare 20 års erfarenhet av att läsa tarot åt kunder skapade tankar om att göra en egen på svenska som passar både nybörjare och erfarna medium och vägledare. Kort för livets alla frågor och svar. Du finner dem under fliken nätbutik.


Det bor en synsk i oss alla, det handlar mer om att finna nyckeln till sitt egna unika sätt att se i tid och rum. Vissa har det medfött och andra får smörja låset lite om det rostat // Serafia 

Serafias Orakelkort - ANDEN SIGNE


Förnimmelser är nummer 2 i serien av orakelkort. De släpptes till försäljning i Februari 2020. Dessa kort fungerar som allmänna budskap för dagen, men har även en spådomsfunktion vid medial vägledning. Anden Signe är en av Serafias personliga guider och tillsammans har de skapat orakelkorten som är förnimmelser från en mycket varm och klok kvinna på andra sidan. Finns att köpa i nätbutiken.

Serafias orakelkort - FENOMEN


Oktober 2020 släpptes kortlek nummer 3 som fungerar som svar på vad eller vem det är som orsakar paranormala fenomen. 38 kort som är perfekta vid husrening och vid frågor om vad som hemsöker en plats eller ett hus. Ett fint redskap för dem som känner in men inte ser som ett medium. Även medium har god nytta av korten som en extra bekräftelse på vad de ser och känner in. Instruktionsbok medföljer. På Svenska. 

Serafias orakelkort - THE ORACLE OF SEIDR


Släpptes till försäljning November 2020.

Den första kortleken på engelska med inspiration från fornsvenska traditioner, trolldom, völvor och vikingar.