Vita kvasten
 Tarotlinje & Butik 

Vita.

Följande vägledare och deras tider finner du på nummer
0939 114 74 11    19:90/minut
En linje för att få svar på frågor, vägledning vid vägval och för att få de budskap och insikter du behöver för att nå dit du vill vara i livet.

Agent  1 


Serafia Andersson


Jag heter Serafia och jag är ett Synskt medium samt en healer med stora kunskaper inom energiarbete. jag har många års erfarenhet av medial vägledning, och av att göra arbetet via telefon, Jag ser dig och din energi via telefon och det fungerar precis lika kraftfullt som om du skulle träffat mig personligen. 


Tystnadsplikt är en självklarhet och jag arbetar enligt etiska rådets riktlinjer. Vi startar samtalet med att du talar om för mig vad det är du vill ha hjälp med eller vad du vill att jag skall se åt dig. Resten av samtalet flyter på av sig självt och du frågar följdfrågor eller bara hänger med i flödet, det väljer du själv och det blir naturligt under samtalets gång. Ett samtal med mig vägleder och lyfter upp dig för att ge dig nya krafter och inspiration inför framtiden.


Jag kan se dåtid, nutid, framtid. Jag ser kärlek, känslor, relationer, arbete, ekonomi, bostad och en massa annat.

Jag läser av personligheten hos människor och djur. När det gäller vägledning/tarot har jag valt att inte se hur och när man lämnar jordelivet etc. så du behöver inte vara orolig att något obehagligt dyker upp i vår läsning. Jag arbetar med högsta ljuset och änglarna och guider när jag tar in energier och du kommer att få svar på allt det som du undrar över.


Välkommen att ringa mig för :


Medial-vägledning,

Tarot,

Djurkommunikation, 

Änglakontakt,

Tidigare liv läsning, 

Kanalisering av guider,

Healing 

Husrening via telefon

Magi och spells

Kristallernas kraft och användningsområden


Arbetar:  Torsdag 10-13 , samt hoppar in titt som tätt olika tider som det passar mig vecka från vecka beroende på övriga åtaganden utanför linjen. 


Varmt välkommen


Agent 2


Angela 


Jag är född medial och brinner för att dela med mig av mina gåvor. Jag hjälper dig att få svar på dina frågor och funderingar och ser de lösningar som är menade för dig här och nu, och olika vägar att gå för att nå dit du önskar.  Min specialitet är kärleksfrågor och frågor kring själsfränder och tvillingsjälar. Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. 


Arbetstider: Tisdag & Fredag 10-13. 


Varmt välkommen


Agent 3 


Disa


Hos mig får du svar på dina frågor men även vad universums källa av livskraft och kärlek vill hälsa dig för att finna rätt väg och bra beslut som leder till ett så harmoniskt resultat som möjligt i de situationer som du befinner dig i. Jag är utbildad av Serafia Andersson i kunskapen att läsa tarotkorten medialt via tecken i dess bilder vilket ger mig direkt tillgång till en kanal av information från guider, källan av skapandet i universum och      änglarna. 


Arbetar : Tisdagar 19-22


Varmt välkomna 


Agent  5


Marie


Vägledning handlar för mig om att hjälpa människor att hitta sin inre potential, och sin inre kärna och att finna svaret på deras frågor och funderingar. Tarot är ett utmärkt verktyg att använda sig av för att få konkreta svar på vad som händer i energin runt dig just nu och en tid fram över.  Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. 


Arbetstider: Onsdag 19-22 . Lördag och söndag 13-16 jämna veckor. 


Varmt välkomna
Agent 6Änglarna berättar för mig det du behöver veta kring din fråga eller dina funderingar. Att vägleda är något jag brinner för och varje kund är en glädje att få hjälpa i form av min kunskap som sierska och via min mediala kanal som är medfödd. Jag får ofta andekontakt och kan hjälpa dig att förmedla dennes budskap, däremot kan jag inte garantera att det är en person som du önskar utan det är andevärlden som väljer vem som ska komma in. Utbildad i att läsa tarotkorten medialt av Serafia Anderson. Certifierat medium i enlighet med internationella riktlinjer. Utbildad coach. Jag arbetar under tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer. 


Arbetstider: Ojämna Fredagar 19-22 . Jämna Lördagar 16-19 


Varmt välkommen 


Agent  7


Rosa-Mi 


Hos mig får du svar på dina frågor och jag ser både med mitt inre öga och har tarotkorten som vägledning. Jag hjälper dig med vägval i livet och inom områden som till exempel kärlek, ekonomi och familj. Jag har en fin kontakt med änglar så vill du veta vad din skyddsängel hälsar till dig så fråga mig gärna. Jag arbetar under tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer. 


Arbetar : Onsdag 19-22, Lör och Sön ojämn vecka 16-19 


Varmt VälkommenAgent 8


Fiona  


Jag ser detaljer och budskap kring det du vill veta. Jag svarar tydligt men med hjärtat så att det alltid blir en upplyftande upplevelse att få min hjälp att lösa eller förstå det du funderar över samt att hitta vägen till ditt mål. jag vill hjälpa dig att nå dit du önskar genom att se på dina olika val i livet och vart de leder dig. Jag är utbildad i att läsa tarotkorten medialt av Serafia Andersson samt har gått kurs för Birkan Tore. Jag arbetar under tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer.


Arbetstider: Tisdagar 19-22


Varmt Välkommen 


Agent  9


Liliana


Jag är född medial och min kanal till mitt inre öga går via tarotkorten. I dem ser jag de viktiga budskap som du behöver för att få balans och bra vägval i ditt liv. Jag svarar på dina frågor med tarotkorten och jag kan även ge dig tio-korts läggning och där kan du antingen ställa en fråga eller bara låta mig berätta om vad jag ser om dig och det som händer runt dig nu och en bit in i framtiden. Jag är utbildad beteendevetare samt har utbildning av Serafia Andersson i att läsa tarotkorten medialt. Jag arbetar under tystnadsplikt.Arbetstider : Tisdagar 19-22, Jämna fredagar 19-22

Varmt VälkommenAgent 10  Det är en del av min verklighet att vara medial, och att få dela med mig av min förmåga känns alltid meningsfullt och jag gör mitt yttersta för att hjälpa varje kund på det vis som passar bäst i dennes livssituation och enligt den högre meningen med personens livssyfte. Jag ser andar men kan inte garantera att just den du vill ha kontakt med kommer in eller att andekontakten kommer på beställning. Så när du får svar på din fråga av mig och tarotkorten så kan du dessutom spontant få en hälsning från andra sidan. Jag arbetar under tystnadsplikt samt etiska rådets riktlinjer.


Arbetar: Onsdag 10-12


Varmt välkommenAgent 11

Viola


Välkomna med era frågor eller funderingar till mig, jag ser svaren och råden från dina guider och det högsta goda i mina Tarotkort och via min medfödda medialitet.  Jag ser på frågor om kärlek, ekonomi, relationer, bostad, arbete och de mesta mellan himmel och jord. Jag är utbildad av Serafia Andersson i att läsa Tarot medialt och har lång erfarenhet som coach. Jag arbetar enligt etiska rådets riktlinjer och under tystnadsplikt.


Arbetar:  
Agent 12 


Tara


Jag svarar på dina frågor med hjälp av kloka guider och änglarnas kraftfulla energi samtidigt som jag ser i  de talande tarotkorten. Tillsammans skapar det den kraft som ger mig svaren på det du vill veta, och den kraft som hjälper dig att finna rätt väg genom livets stundtals krokiga stig. Jag är en livserfaren kvinna med en själ som vandrat genom många liv. Just nu finns jag på jorden som Tara redo att hjälpa de människor och djur som jag sammanstrålar med. Som hund eller hästägare kan du även prata med mig om deras beteende och kroppsspråk, problemlösning och om deras personliga energi. 


Utbildning:

Medial tarotläsning för Serafia Andersson , Kurs i Trollbord för Serafia Andersson, Djurkommunikation för Serafia Andersson. (Varit med Serafia i TV)


Arbetar : Torsdagar 10-13 


Varmt välkommenAgent 13 


Mia


Hos mig får du svar på dina frågor och funderingar och jag ser via mitt inre öga och med Tarotkorten som redskap. Jag är en livserfaren själ som kommer att göra mitt yttersta för att se de lösningar och vägar att gå som blir bra och utvecklande för dig. Att hitta rätt eller att få rätt svar på egen hand är inte alltid så enkelt och därför finns jag här för dig för att förmedla budskap från guider, universum och ljuset. Jag arbetar enligt etiska rådets riktlinjer samt under tystnadsplikt.


Arbetar: Måndag 16-19 , Torsdag 16-19 , Fredag 16-19  , söndag 16-19 på udda veckor


                                                                                  Varmt VälkommenAgent 14


Marita


Vad vill du veta om ditt liv just nu ? Min mediala gåva är en del av min vardag då jag ser andar, änglar och alla de väsen som finns ibland oss men som inte alltid syns med blotta ögat. Jag ser energier med andra ord och därmed ser jag din energi och vart den är på väg och vad den behöver för att vara i balans med det liv som du önskar. Jag svarar på dina frågor med Tarotkortens hjälp men mestadels med min mediala gåva. Jag arbetar under tystnadsplikt samt etiska rådets riktlinjer. 


Utbildning:  Certifierat medium


Arbetar:  Tisdag 16-19, jämna lördagar 16-19


Varmt välkommenAgent 15


Tetta


Jag har varit medial sedan barndomen och har haft en regelbunden kontakt med individer från den andliga världen genom hela livet. Jag har stor erfarenhet av att ge kraft och stöd åt de som behöver finna en djupare mening till varför livet ser ut som det gör just nu. Att bistå andra med stöd, hjälp och vägledning har alltid varit en drivkraft för mig. I samarbete med mina guider och andliga vägledare hjälper jag dig med svar på frågor runt ditt liv. Vid kanaliseringen arbetar jag mest intuitivt men jag använder även pekare, orakelkort samt automatskrift som redskap i arbetet. Jag arbetar enligt etiska rådets riktlinjer samt har tystnadsplikt.


Arbetar: Onsdagar 16-19


Varmt välkommen


Agent 16

Petra-Maria

Hej mitt namn är Petra Maria och jag har varit seende och inkännande i hela mitt liv. Jag började att tolka i kort när jag var 20 år. Ställ din fråga eller bolla med mig om det du funderar över så ser jag vad energin i tid och rum, guider och ljuset vill berätta för dig och ge till svar. För mig är medialitet en del av min livsstil och faller naturligt in i min vardag. Jag känner även av dig i helande syfte om du så önskar eftersom jag känner av blockeringar och omedvetna låsningar i alla nivåer. Kropp knopp och anden. Min övertygelse är att allt går att laga och hela. Jag jobbar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer.

Arbetar:  Tisdag 13-16, Onsdag 13-16, Torsdag 19-22 

Varmt välkommen

Agent 17


Hella


Livets stora frågor och även de som ibland är av lite mindre karaktär kan kännas lika viktiga att reda ut och få svar på så att man får frid i själen. jag ser via mina kort och det är ett verktyg till att koppla på min mediala kanal. Hos mig får du hjälp att finna en lösning på det som känns svårt och få en inblick i vad som händer beroende på vilka val du gör så att du kan välja rätt väg. Jag arbetar under tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer. 


Arbetstider: söndagar Jämna veckor kl 16-19 Agent 18


Lotus


Jag är en stor människovän som är öppensinnad och inte fördömande och kan där med vara någon som du kan våga berätta för och lätta ditt hjärta för utan att bli dömd och ifrågasatt. Med hjälp av änglar och guider får jag mina budskap till dig och med tarotkorten får jag de intryck som behövs för att jag skall se svaren på din fråga. Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. 


Arbetstider: Mån 13-16, Ons 10-13, Fre 13-16 


Varmt välkommenAgent 19


Amelija


Jag är en positiv och jordnära kvinna med en mycket livserfarenhet. Jag är utbildad coach, medium och healer. Att ha jobbat med människor i många år inom vård har gett mig mycket kunskaper och jag ville ge de lite extra . Så jag hittade mitt sätt och det var genom medial vägledning och coachning och de flesta fick mer kunskaper om sina liv och relationer . Jag har nu satsat bara på att jobba med healing och medial vägledning och coachning eftersom det ger mig enorm glädje och motivation. Samtidigt som man kan vara en stor hjälp och stöd för personer. Man får en naturlig och snabb effekt och det strävar många efter. Så de kan få motivation att jobba vidare med sin utveckling. Med healing hjälper jag personer med sorgbearbetning, trauma och problem med obalanser och hälsa. Jag läser av personligheten hos människor och ger de råd och tips på hur de kan gå vidare i sina liv. Med hjälp av tarot och känslor som kommer till mig med hjälp av mina vägledare svarar jag fort och människor kan göra det bästa av sina liv. Jag kan även se obalanser i dina chakran, rengöra och balansera dem och din energi. 


Du är varmt välkommen till mig för ett helande samtal! Under samtal sätts djupgående förändringsprocesser igång, och gamla prototyper kan förändras. Genom detta kan vi hitta fram till dina framtida verktyg som du ska använda för att klara av utmaningar. Genom att medvetet arbeta med energier, uppnås ofta snabba förändringar i livet. Och genom att ta bort blockeringar i energifälten, skapas ett bättre flöde, både så att kropp och själ mår bättre. Du kommer även i kontakt med din egen intuition starkare. Vårt energifält är det vi omger oss med. Jag kommer se till att du finner dig själv och gör det bästa av ditt liv och dina förutsättningar! Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. Välkommen att ringa mig för: - Life Coaching / Generell vägledning Medial-vägledning, Tarot, Healing, Änglabudskap 


Arbetstider: Måndag 19-22  och Torsdagar 13-16
Agent 20


Dewa 


Dewa erbjuder medial-vägledning, förmedlar insikter från ditt själsliga arkiv över dina tidigare liv. Du delar dina frågor och funderingar med henne och genom sin medialitet, erfarenhet som healer, orakelkort och intuition vägleder hon dig till djupare insikter. Spontan andekontakt förekommer. Hon kan utföra husrening på distans via telefon och berättar för dig om energierna i din bostad eller till exempel på ditt arbete och kan därefter göra en balanserande rensning. Dewa har arbetat med energiarbete och healing i över 20 år och kan sända dig healing på distans via telefon. Dewa erbjuder även en soulretrival vilket innebär att man hämtar hem själen ifrån tidigare episoder i livet som har orsakat obalans, men för den tjänsten krävs att ditt samtal varar ca 40 minuter då hon vägleder dig genom en inre resa. Spontan andekontakt förekommer. Arbetar enligt etiskarådets riktlinjer och har tystnadsplikt.


Arbetstider: Måndagar 20-22 och Tisdagar 16-19 


Välkomna 


Agent 21 


Thurid


Med min medialitet känner jag in dig och frågorna du ställer och ser svar från tarotkorten i kombination med mina guiders vägledning. Sedan närmare 30 år har min drivkraft varit och är att leva ett liv där jag är mer och mer sann mot mig själv . "Att lyssna till mitt hjärtas röst". Den delen som är mitt sanna jag. Detta har gett mig stor livserfarenhet och den vill jag dela med mig av kombinerat med min mediala förmåga att vägleda. Jag har arbetat inom vården, som kroppsterapeut och med healing för både människor och djur samt husreningar. Jag har tidigare erfarenhet av att arbeta med medial och kanaliserad vägledning. Jag är utbildad i att läsa tarot medialt av Serafia Andersson. Jag har tystnadsplikt och arbetar enligt etiska rådets riktlinjer. 


Arbetar : Måndagar 10-13


Välkomna


Agent 22


Isolde


Jag har min medialitet som följeslagare genom livet, i allt jag gör. Jag vägleder dig genom både glädje och sorg och hjälper dig hitta vägen till balans och harmoni i hjärtat och själen. 


Arbetar 


Välkommen 


Agent 23


Merlina