Vita kvasten
 Tarotlinje & Butik 

Vita.

Följande vägledare och deras tider finner du på nummer
0939 114 74 11    19:90/minut
En linje för att få svar på frågor, vägledning vid vägval och för att få de budskap och insikter du behöver för att nå dit du vill vara i livet.

Agent  1 


Serafia Andersson


Jag heter Serafia och jag är ett Synskt medium samt en healer med stora kunskaper inom energiarbete. jag har många års erfarenhet av medial vägledning, och av att göra arbetet via telefon, Jag ser dig och din energi via telefon och det fungerar precis lika kraftfullt som om du skulle träffat mig personligen. 


Tystnadsplikt är en självklarhet och jag arbetar enligt etiska rådets riktlinjer. Vi startar samtalet med att du talar om för mig vad det är du vill ha hjälp med eller vad du vill att jag skall se åt dig. Resten av samtalet flyter på av sig självt och du frågar följdfrågor eller bara hänger med i flödet, det väljer du själv och det blir naturligt under samtalets gång. Ett samtal med mig vägleder och lyfter upp dig för att ge dig nya krafter och inspiration inför framtiden.


Jag kan se dåtid, nutid, framtid. Jag ser kärlek, känslor, relationer, arbete, ekonomi, bostad och en massa annat.

Jag läser av personligheten hos människor och djur. När det gäller vägledning/tarot har jag valt att inte se hur och när man lämnar jordelivet etc. så du behöver inte vara orolig att något obehagligt dyker upp i vår läsning. Jag arbetar med högsta ljuset och änglarna och guider när jag tar in energier och du kommer att få svar på allt det som du undrar över.


Välkommen att ringa mig för :


Medial-vägledning,

Tarot,

Djurkommunikation, 

Änglakontakt,

Tidigare liv läsning, 

Kanalisering av guider,

Healing 

Husrening via telefon

Magi och spells

Kristallernas kraft och användningsområden


Arbetstiderna varierar och jag brukar skriva på min offentliga facebook (Serafia Andersson) när jag är inloggad spontant, så följ mig gärna där. 

Varmt välkommen


Agent 2


Angela 


Jag är född medial och brinner för att dela med mig av mina gåvor. Jag hjälper dig att få svar på dina frågor och funderingar och ser de lösningar som är menade för dig här och nu, och olika vägar att gå för att nå dit du önskar.  Min specialitet är kärleksfrågor och frågor kring själsfränder och tvillingsjälar. Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. 


Arbetstider: Varannan Söndag 19-22 ,Jämna veckor  


Varmt välkomna 

Agent 3 


Merlina


Hos mig får du svar på dina frågor men även vad universums källa av livskraft och kärlek vill hälsa dig för att finna rätt väg och bra beslut som leder till ett så harmoniskt resultat som möjligt i de situationer som du befinner dig i. Jag är utbildad av Serafia Andersson i kunskapen att läsa tarotkorten medialt via tecken i dess bilder vilket ger mig direkt tillgång till en kanal av information från guider, källan av skapandet i universum och      änglarna. 


Arbetar : Tisdagar & Torsdagar 19-22


Varmt välkomna 


Agent  5


Marie


Vägledning handlar för mig om att hjälpa människor att hitta sin inre potential, och sin inre kärna och att finna svaret på deras frågor och funderingar. Tarot är ett utmärkt verktyg att använda sig av för att få konkreta svar på vad som händer i energin runt dig just nu och en tid fram över.  Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. 


Varmt välkomna 


Arbetar : måndagar tisdagar torsdagar 19-22
Agent  7


Rosa-Mi 


Hos mig får du svar på dina frågor och jag ser både med mitt inre öga och har tarotkorten som vägledning. Jag hjälper dig med vägval i livet och inom områden som till exempel kärlek, ekonomi och familj. Jag har en fin kontakt med änglar så vill du veta vad din skyddsängel hälsar till dig så fråga mig gärna. Jag arbetar under tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer. 


Arbetar måndagar onsdagar , varannan söndag ojämn vecka , alltid 19-22


Varmt VälkommenAgent 8


Fiona  


Jag ser detaljer och budskap kring det du vill veta. Jag svarar tydligt men med hjärtat så att det alltid blir en upplyftande upplevelse att få min hjälp att lösa eller förstå det du funderar över samt att hitta vägen till ditt mål. jag vill hjälpa dig att nå dit du önskar genom att se på dina olika val i livet och vart de leder dig. Jag är utbildad i att läsa tarotkorten medialt av Serafia Andersson samt har gått kurs för Birkan Tore. Jag arbetar under tystnadsplikt och enligt etiska rådets riktlinjer.


Arbetstider: Torsdagar 19-22

Varmt Välkomna 


Varmt Välkommen 


Agent  9


Liliana


Jag är född medial och min kanal till mitt inre öga går via tarotkorten. I dem ser jag de viktiga budskap som du behöver för att få balans och bra vägval i ditt liv. Jag svarar på dina frågor med tarotkorten och jag kan även ge dig tio-korts läggning och där kan du antingen ställa en fråga eller bara låta mig berätta om vad jag ser om dig och det som händer runt dig nu och en bit in i framtiden. Jag är utbildad beteendevetare samt har utbildning av Serafia Andersson i att läsa tarotkorten medialt. Jag arbetar under tystnadsplikt.Arbetstider : Söndagar 19-22

Varmt VälkommenAgent 14


Marita


Vad vill du veta om ditt liv just nu ? Min mediala gåva är en del av min vardag då jag ser andar, änglar och alla de väsen som finns ibland oss men som inte alltid syns med blotta ögat. Jag ser energier med andra ord och därmed ser jag din energi och vart den är på väg och vad den behöver för att vara i balans med det liv som du önskar. Jag svarar på dina frågor med Tarotkortens hjälp men mestadels med min mediala gåva. Jag arbetar under tystnadsplikt samt etiska rådets riktlinjer. 


Utbildning:  Certifierat medium


Arbetar:  Onsdagar 19-22


Varmt välkommenAgent 18


Lotus


Jag är en stor människovän som är öppensinnad och inte fördömande och kan där med vara någon som du kan våga berätta för och lätta ditt hjärta för utan att bli dömd och ifrågasatt. Med hjälp av änglar och guider får jag mina budskap till dig och med tarotkorten får jag de intryck som behövs för att jag skall se svaren på din fråga. Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. 


Arbetstider: Varierande 

Varmt välkommenAgent 19


Amelija


Jag är en positiv och jordnära kvinna med en mycket livserfarenhet. Jag är utbildad coach, medium och healer. Att ha jobbat med människor i många år inom vård har gett mig mycket kunskaper och jag ville ge de lite extra . Så jag hittade mitt sätt och det var genom medial vägledning och coachning och de flesta fick mer kunskaper om sina liv och relationer . Jag har nu satsat bara på att jobba med healing och medial vägledning och coachning eftersom det ger mig enorm glädje och motivation. Samtidigt som man kan vara en stor hjälp och stöd för personer. Man får en naturlig och snabb effekt och det strävar många efter. Så de kan få motivation att jobba vidare med sin utveckling. Med healing hjälper jag personer med sorgbearbetning, trauma och problem med obalanser och hälsa. Jag läser av personligheten hos människor och ger de råd och tips på hur de kan gå vidare i sina liv. Med hjälp av tarot och känslor som kommer till mig med hjälp av mina vägledare svarar jag fort och människor kan göra det bästa av sina liv. Jag kan även se obalanser i dina chakran, rengöra och balansera dem och din energi. 


Du är varmt välkommen till mig för ett helande samtal! Under samtal sätts djupgående förändringsprocesser igång, och gamla prototyper kan förändras. Genom detta kan vi hitta fram till dina framtida verktyg som du ska använda för att klara av utmaningar. Genom att medvetet arbeta med energier, uppnås ofta snabba förändringar i livet. Och genom att ta bort blockeringar i energifälten, skapas ett bättre flöde, både så att kropp och själ mår bättre. Du kommer även i kontakt med din egen intuition starkare. Vårt energifält är det vi omger oss med. Jag kommer se till att du finner dig själv och gör det bästa av ditt liv och dina förutsättningar! Jag arbetar under tystnadsplikt och etiska rådets riktlinjer. Välkommen att ringa mig för: - Life Coaching / Generell vägledning Medial-vägledning, Tarot, Healing, Änglabudskap 


Arbetar : Tisdagar 19-22 


Arbetstider